maanantai 23. tammikuuta 2017

Miehen uusi leikkikalu saapui Suomeen

Nyt on kyllä aikoihin eletty! Mies on vihdoinkin saanut tilattua ikuisesti haaveilemansa leikkikalun: hän osti Amerikasta Porschen, joka saapui Suomeen viime viikolla. Toki autosta joutuu pulittamaan tullimaksuja hienman tavallista enemmän, mutta hän sattui saamaan käytetyn auton erittäin edulliseen hintaan. En ole koskaan itse oikein ymmärtänyt, mikä noissa nopeissa autoissa viehättää, kun niihin pitää vielä kammeta itsensä hankalasti istumaan, mutta mies on hymyillyt auton saapumisesta alkaen kuin Naantalin aurinko. Ostos on siis varmasti kaikin puolin onnistunut, kun se tuntuu parantavan rutkasti ainakin hänen elämänlaatuaan.

Halusin ilahduttaa miestä, joten aloin tutkia mahdollisia Porscheen liittyviä lahjoja. Autosta paljastuikin heti alkuvaiheessa muutamia fiksattavia yksityiskohtia, vaikka se ajokunnossa onkin. Päätin siis hankkia hänelle yllätyksenä tarvittavat porsche varaosat kätevästi nettikaupasta, jonka olen havainnut hyväksi jo edellisten ostoksien yhteydessä.

Monet naiset eivät taida vielä tajuta, miten iso osa parisuhteen hoitamista on, että pitää hyvää huolta miehen autosta. Tässä tapauksessa ainakin mies ihastui ikihyviksi ajattelevaisuuttani. Täytyy sanoa, että Porsche-keskustelut ovat olleet niin pinnalla viime aikoina, että muuta ei edes tullut mieleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti