torstai 15. joulukuuta 2016

Viime hetken joululahjavinkit!

Joulu lähestyy pikavauhtia - oletko valmis? Itsellä on tullut taas tänä vuonna aikamoinen kiire hankkia joululahjat, mutta onneksi apu löytyi tähänkin ongelmaan kätevästi netistä. Tilasin nimittäin kaikille perheenjäsenille ja ystäville kauneus- ja hemmottelulahjoja parhaast nettikaupasta. Nordicfeel tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia kosmetiikkatuotteita ja tuoksuja niin naisille kuin miehillekin.

Äidille paras lahja saattaa olla ravitseva kasvovoide tai hemmotteleva vartalovoide.
Siskolle lahjoitan mieluiten tuoksuja. Jokaisella on oma suosikkinsa, ja olen urkkinut ne selville.
Isälle lahjoitan mielelläni vaikkapa partavettä tai ihanan tuoksuisen suihkugeelin. (Tiedän, että hän ei lue blogia, joten uskallan kirjoittaa tämän tänne!)
Poikaystävälle paras lahja voisi olla vaikkapa romanttinen viikonloppu jossain mukavassa paikassa.. Jää nähtäväksi, mitä pukinkonttiin sujautetaan!
Ystäville lahjoitan hauskoja joulupakkauksia. Tämä kauppa on siitä hyvä, että se tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia kiinnostavia lahjapakkauksia.

Näin hoidin jouluostokset kerralla nopeasti ja näppärästi. Paketit ovat jo ikkunalaudalla odottamassa joulun lähestymistä. Vietän joulua tällä kertaa perheen kanssa, joten lahjakassi tulee täyttymään varmasti.

Toivotan kaikille lukijoilleni ihanaa ja tunnelmallista joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti